Kanen bij het kampvuur.

24 juli 2021.
Kanen bij het kampvuur.
Het was vandaag de afsluiting van een zeer geslaagd seizoen bij de Woudwachters. Ondanks de vakantieperiode was er toch een aardige Horde met enthousiaste welpen op deze opkomst afgekomen. We kregen ook bezoek van Irana, de dochter van oud-zonnestraal Cecile en die deed meteen met alles mee. Adam en Yanghe bouwden de vuurtjes op en later kregen ze ook nog hulp van Charlotte en Irene, dit alles onder het toeziend oog van een échte buizerd.
Ook Mirjam was weer van de partij en zij had haar mooie driepoot meegenomen waar je ook perfect op kon bakken. We begonnen met het bakken van broodjes en wij bewezen deze middag dat dat ook heel goed in de regen kan, want inderdaad, onderhand zijn wij zeer goed bevriend geraakt met de regengoden…..
De worsten en de engeltjes te paard werden ook een succes, voor degenen die het niet weten, een engeltje te paard is een blokje kaas met spek er om heen. Jammie, jammie.
Tussendoor was het heerlijk stoeien of klessebessen met Valerie op het heerlijk zachte kunstgras en die pauzes waren wel nodig zodat Patricia en Mirjam de volgende gang konden voorbereiden.
We hadden ook nog een laatste scoutingspel op onze laatste opkomst en dat was een tikspel waarbij je ook heel hard moest rennen als het fluitje ging. Doel van het spel was om een klein beestje over te smokkelen en dat ging dus prima !
Als uitsmijter gingen we spiesjes met poffertjes, marschmellows én aardbeien roosteren en die combinatie was met wat poedersuiker helemaal hemels.

De vakantie is nu écht begonnen, maar we hopen jullie allemaal weer terug te zien op zaterdag 4 september.

Bert, Valerie, Patricia, Marc, Hindira, Yannick én Mirjam.