De normaalste opkomst van het jaar.

18 september 2021.
De normaalste opkomst van het jaar.
Patricia kon vandaag doodgewoon de buitengewoon mooiste plaatjes schieten van alle activiteiten.
Met nieuwelingen Philip en Mateo er bij begonnen we met het Installatiespel voor Ignas en Lina. We deden trefbal in de kring en Lina en Ignas waren de enige twee welpen die mochten afweren.
Het werd een ontzettend gaaf potje waarbij Yeva heel overtuigend als winnares overbleef.
Na de installatie was het tijd voor een spel van jullie wensenlijst. Op een mooie plek in het bos deden we “Tien tellen in de Rimboe”. Pepe wist iedereen te vinden, maar bij het tweede potje werd Benjamin de winnaar, want Isabel kon hem écht niet vinden.
Hierna deden we eigenlijk iets wat totaal niet normaal is, want je moest met behulp van een spiegeltje achteruitlopen door de speeltuin. Onze complimenten, want er werd niet gesmokkeld en jullie bleven goed overeind.
Na de limonade werd het duidelijk dat het geen normale opkomst meer kon worden, want het ballonnenknalspel was zo kikke dat we het tot vér na sluitingstijd bleven doen. Bij dit spel moesten twee kinderen tegelijk proberen om een ballon te laten knallen die in het midden van de kring lag. Je moest echter eerst wel helemaal om de kring rennen en dat vergaten sommige enthousiastelingen wel eens….. Ook het knallen van de ballon was spannend, want de sommige ballonnen hadden geen zin om geknald te worden en gingen er op eigen houtje vandoor.