De Kleuren Opkomst.

9 oktober 2021.
De Kleuren Opkomst.
Vandaag was het een hele feestelijke dag, want onze groep bestaat dit jaar 90 jaar en dat gaan we goed vieren. Voor iedereen waren er vandaag heerlijke taartjes en iedereen kreeg ook een unieke Jubileum dasring. De Woudwachters moeten nog even wachten op de dasring, want jullie namen komen er nog op.
We kregen ook bezoek van de mobiele Scout Shop en daar hebben we heel veel gave badges voor jullie geshopt.
De Kleuren Opkomst begon met een spannend Kleurensmokkelspel. Zolang je nog een “Leven” had in de vorm van een staart, kon je gekleurde kartonnen kaartjes smokkelen. Als je je staart echter kwijt was kon je die alleen terugkopen met een kaart van je eigen groep. Soms kon je meer kaarten krijgen als je een opdracht deed en er waren ook welpen die hele goede sluiproutes gebruikten.
Na een uurtje smokkelen trokken we de duinen in om een mooie plek te zoeken waar we konden gaan schilderen, aquarelleren om precies te zijn. De mooiste plek was midden op een pad op het hoogste duin, ,maar gelukkig vond niemand het een probleem om om jullie heen te lopen.
Op de terugweg vonden jullie een spannende route door het bos en waren jullie allemaal veel eerder bij het clubhuis dan de leiding.
Bij de limonade kreeg iedereen een lekker taartje en die smaakte extra lekker na al die actie.
We wilden eigenlijk nog Mastermind met jullie spelen en Kleurenverzamelaartje, maar omdat we nog maar twintig minuten hadden deden we twee heerlijke potten “Annamarie Koekoek”.
Vandaag werden ook Mateo en Phillip lid van onze groep en volgende week gaan we ze op gepaste wijze installeren.