Halloween in Duckstad.

30 oktober 2021.
Halloween in Duckstad.
Nou ja, moest je toch eerst aanbellen bij ons eigen lokaal om binnen te komen !
Als de ogen van de Heksenbel rood werden mocht je het Halloweenlokaal in, er liepen spinnen rond en spookjes, er waren magische lampen en overal hingen enge wezens.
Na het openen in Halloweenstijl gingen we eendeneieren smokkelen tussen onze benen en heksen Bruce en Marente moesten jullie aftikken om de eieren te bemachtigen. Een heerlijk spel waarbij jullie de hindernissen zeer acrobatisch namen.
Hierna deden we een Heksenrace waarbij iedereen door de geluidsgrens ging, wat waren jullie snel.
Bor was twee keer de allersnelste, gevolgd door Marente, Philippe en Ignas. Alle welpen verbeterden wel hun record bij de tweede ronde en als het aan jullie lag hadden we dit de hele middag gedaan, want het was natuurlijk heerlijk om over de tafels te springen en door de blubber te glibberen.
Voor de grote verkleedpartij moesten we toch echt naar binnen en het leuke was dat iedereen weer netjes aanbelde. Allereerst gingen er tongblauwmakende lollies rond en kriebelige snoepjes en daarna veranderde iedereen in fantastische monsters, zombies, heksen en weerwolven.
We eindigden met het zeer lugubere “ Zombie uit het graf “ trekken, waarbij het een gezellige chaos werd, maar alle armen in de kom bleven……