Big Games.

6 november 2021.
Big Games.
De opkomst begon met de installatie van Mateo. Zijn vriend Philippe mocht hem de groepsdas omdoen en daarna was het natuurlijk weer Baloe vangen geblazen.
Ons eerste grote spel was het échte Levend Stratego. Het werd een reuzespannende pot waarbij iedereen dwars door het bos iedereen probeerde te verslaan. Het eerste half uur wist je niet wat voor kaart je kreeg en daarna mochten de groepjes de kaartjes in overleg uitkiezen.
Na meer dan een uur strategische schermutselingen kwam er toch een winnende groep uit de strijd.
Bij de limonade en koek kon iedereen op adem komen en daarna was het toch echt tijd voor het tweede grote spel : Vlaggenroof. Er was een ploeg die de vlag bijna had binnengebracht, maar die werd net voor het eindpunt weer heroverd en toen zag de andere partij ineens de vlag die ze moesten roven…..en die lieten ze niet meer los.
Na het sluiten kregen de verkopers van de Grote Club Actie Loten nog een prijsje voor hun inzet.
Er is bij de Woudwachters voor € 396,= aan loten verkocht en dat verdient dus een dikke pluim !