De Olifanten Opkomst.

20 november 2021.
De Olifanten Opkomst.
De allereerste race ooit bij De Woudwachters op de knietjes ! Jullie gingen als de snelste olifanten op jullie knieën en met een mooie slurf in olifantenloop over de dekzeilen. De winnaars mochten naar de finale en de eindfinale ging tussen Piëtro, Flavia, Levi en Yeva en dat werd een echte Koningsrace waarbij Flavia en Yeva tegelijk als eersten over de finish buitelden.
Dat olifanten ook dol zijn op hun eigen gestamp kon je wel merken bij de Olifantendans. Iedereen kreeg een opgevouwen krant, daarna mocht je dansen op de muziek. Als de muziek stopte, moest je de krant uitvouwen en er op stampen als de zwaarste olifant uit de kudde. Het clubhuis schudde daarbij geregeld op z’n grondvesten.
Als olifanten even niet meer kunnen lopen, worden ze geholpen door de andere olifanten en dat deden we perfect na met de bandentrek activiteit. Het was geen race, maar je kon je eens lekker laten voorttrekken op een autoband en net als echte olifanten lieten we enorme sporen na in het bos.
Bij de limo en de koek deden we een gezellig denkspel, want olifanten zijn natuurlijk de knapste koppen van het beestenrijk en daarna knalden we eruit met een reuzespannend Levend Kwartet. Onze complimenten gaan uit naar de verdedigers, want het was bijna onmogelijk om al die razendsnelle welpen af te tikken. De toestellen waren “ Vrij “ gebied en daar maakte iedereen slim gebruik van.
Vandaag hoorden we ook dat Jonah graag Woudwachter wil worden en Daniël, het vriendje van Bruce, deed ook mee alsof hij al jaren bij Scouting zit.
Het was herfst, het miezerde, er was een tophorde welpen en de leiding wist dat het goed was…..