De Vuur Geeft Licht opkomst.

8 januari 2022.
De vuur geeft licht opkomst.
Ons abonnement op regen is ook dit jaar nog niet verlopen, maar dat deerde de bikkels van De Woudwachters niet. Het eerste spel van het nieuwe jaar was “Iemand is ‘m, niemand is ‘m” en de bal was natuurlijk een Vuurbal. Het spel werd lekker fanatiek gespeeld en we zagen ook welpen de mooiste koprollen maken om de bal te ontwijken. Daarna gingen we met verschillende Brandweerbrigades iemand uit de brand helpen. De Brandweerbrigades wilden het slachtoffer echter allemaal naar hun eigen hulppost brengen. We combineerden de mooiste teams, jongens tegen meisjes, vriendjes tegen vriendinnetjes, broers en zussen met elkaar, groot tegen klein, enz.
Meestal won het team wat het snelste bij het slachtoffer was ( een opgevulde zak ) , maar het moet gezegd, het waren prachtige potjes !
Na al deze actie kon iedereen zich opwarmen bij het kampvuur en verzonnen jullie zelf ook wat leuke spelletjes. Na de limonade gingen we marshmellows roosteren en die werden echt hartstikke mooi bruin en knapperig. Er bleef niets over, alleen maar een herinnering aan een opkomst die we nooit meer zullen vergeten.