Het feestje van Triesje en Marc.

22 januari 2022.
Het feestje van Triesje en Marc.
Al ver voor de opkomst waren Patricia en Valerie bezig om de 300 honderd ballonnen voor het feestje op te blazen. Natuurlijk werd het ook nog extra feestelijk met onze partytenten buiten.
Pontificaal voor de ingang hadden we de tafel voor de taartspullen neergezet, daar kon je omheen lopen, maar je kon er ook, net als Marilia, onderdoor…..
Na het openen en de Puntenlijsten, gingen we het gaafste Ballonnentrap ooit doen. De ballonnen waren echt groot en ze leken wel extra stevig. Uiteraard waren jullie ook heel acrobatisch in het ontwijken van je medewelpen als die probeerden je ballon te laten knallen, maar al gauw zagen we slimmigheidjes zoals de aanval van achteren, enz.
Hierna ging het feestje door met een superspannende Stoelendans. Als obstakel hadden we ook een groot touw om de krukjes heen gelegd, zodat je toch moeite moest doen om een krukje te veroveren. Als je af was, kon je meteen door met het Pantyballen. Je kreeg dan een panty om je hoofd met een tennisbal in de voet. Daarmee moest je waterflesjes omgooien, maar dat kon alleen door je hoofd heen en weer te bewegen. Pepe en Benjamin daagden elkaar daarbij zelfs uit.
Het tweede rondje Stoelendans kreeg een spannende finale tussen Ignas en Marente en toen was het tijd voor taart.
De taart was echter geen kant en klare taart, jullie mochten in groepjes fruittaarten én fruitgebakjes maken. Merel, de moeder van Patricia, kwam ons ook meehelpen en ontfermde zich over de “All Girls “ tafel. Er waren vijf groepjes en die maakten met dezelfde ingrediënten echt hele verschillende creaties die echter allemaal met smaak werden verorberd.
Helaas was het toen al weer tijd om te sluiten en daarna eindigde het feestje met een heerlijk ballonnen knal festijn, want we hadden immers nog 100 ballonnen overgehouden voor een spel waar we niet aan toekwamen.