De Sterkste Welp opkomst.

5 februari 2022.
De Sterkste Welp opkomst.

Vandaag nam Jonah zijn vrienden John en James mee naar de opkomst en die streden meteen goed mee voor De Sterkste Welp. Jullie waren in ieder geval sterker dan onze bolderkar, want die bezweek onder het gewicht van alle spullen. Gelukkig wilden jullie wel alles dragen.
Het touwtrekken was instant-succes, want jullie vonden het echt leuk en gaven je niet snel gewonnen. Daarna deden we een gewicht hef estafette waarbij je je tegenstanders steeds meer kon laten optillen. Een groot compliment voor jullie vastberadenheid is wel op z’n plaats omdat niemand opgaf.
Na de limonade gingen we Pylon werpen en het Hanengevecht spelen en het was prachtig om te zien hoe jullie allerlei eigen technieken gebruikten. Van beide spelen konden jullie maar geen genoeg krijgen, maar toch moesten we er een punt achter zetten, omdat we nog een grote Hang Wedstrijd voor jullie in petto hadden. Iedereen mocht in de speeltuin een goede hangplek zoeken en daarna gingen we kijken wie het langste konden blijven hangen. Echt heel gaaf en voor herhaling vatbaar !