WoudDonalds.

26 februari 2022
Fastfood bedrijf WoudDonalds.
De Pizza’s en Hamburgers vallen dan misschien wel onder “Fastfood”, maar de Woudwachters maakten ze extra gezond met verse tomaten, lente-uitjes, paprika’s en sla.
We begonnen met de pizza’s en daar viel al meteen op hoe goed jullie konden snijden. De paprika’s werden natuurlijk eerst mooi uitgehold en daarna in prachtige partjes gesneden. Iemand sneed weliswaar in zijn vinger, maar dat kwam omdat het schilmesje verbogen was. Gelukkig had Patricia dit voorzien en had ze onze gloednieuwe EHBO-doos buiten op een tafeltje gezet.
Elk groepje maakte een net iets andere pizza. Zo zagen we een pizza met een mooi randje, een pizza mét kaas en een pizza zonder kaas. Er was ook maar één groepje dat de Pesto op de bodem smeerde.
Terwijl de pizza’s de oven ingingen, mochten jullie lekker spelen in de speeltuin. Wij zijn erg trots op jullie omdat ook daadwerkelijk allemaal leuk met elkaar speelden.
Nu kon de leiding alles klaarzetten voor de hamburgers.
Voor de hamburgers gebruikten we het Bikburger recept. Naast de peper en zout ging er ook paprikapoeder in de gehakt. De tomaatjes werden flinterdun gesneden en voor de speciale saus sneden jullie een uitje ultrafijn. Daarna was het bakken geblazen en al gauw rook je de heerlijkste geuren uit de koekenpannen komen. De Bikburgers werden meteen opgegeten en daarna vlogen jullie weer naar de speeltuin om het opruimen over te laten aan de leidingbikkels.
Het opruimen werd wel makkelijker gemaakt door Het Phoenixvendel, want alle hamburgers die over waren vonden gretig aftrek bij de stoere padvindsters.
Om 16.00 uur verzamelden we met z’n allen in de kampvuurkuil, want de pizza’s waren klaar.
Het was een Topkok opkomst met een hele toffe club welpen en dat vonden John, James en Ezra ook, want die besloten om ook lid te worden van onze Scoutinggroep. Gaaf hè !
Bij het sluiten konden we ook Charlotte op de Kampposter zetten en vertelde Daniël ook dat hij met het Smurfenkamp meegaat.