De Jantje Beton Collecte.

12 maart 2022
De Jantje Beton Collecte.
Dit jaar mochten we eindelijk weer langs de deuren om geld op te halen voor een heel goed doel.
Maar eerst hadden we iets belangrijkers te doen en dat was zingen voor de jarige Charlotte. Ze had voor iedereen ook een lekkere traktatie.
Vandaag deden ook Alexia en Ana Maria voor het eerst mee met onze Welpenhorde en beide dames voelden zich meteen op hun gemak.
Via de Bosjes van Poot liepen we gezellig naar de Duivelandsestraat, waar jullie zelf vier groepjes mochten maken. Alle vier de groepjes liepen nu richting het Tesselseplein en onderweg werd er geen deurbel overgeslagen en als er geen deurbel was gingen we ouderwets klepperen. De mensen uit Duindorp waren superaardig en gaven ons écht heel veel muntgeld en briefjes. Uiteraard wilde iedereen de bus een keer dragen en als je dan een lamme arm had van het gewicht, wist je dat het goed was.
We collecteerden precies drie kwartier en daarna konden we chillen in de speeltuin en op het Fitnessveldje met Cornettotje’s, watertjes, Capri Sunnetjes en zakjes chippetjes…
Ook het weer zat een keer mee en dat was maar goed ook, want er liepen een heleboel Woudwachters zonder jas omdat ze goed wilden laten zien dat we Scouts waren.
Terug bij het clubhuis hadden we voor alle collectanten nog een leuk presentje en hoorden we dat ook Diego en Rafael lid wilden worden van onze Scoutinggroep.