Route Technieken.

19 maart 2022
Route Technieken.
Bij mooi weer zijn De Woudwachters natuurlijk altijd buiten te vinden en daarom konden we Diego, Ezra en Rafael ook lekker in het zonnetje installeren. Ons pleintje werd een kopie van het lokaal en na het uitspreken van de beloftes gingen we weer ouderwets Baloe vangen.
Nadat we ons allemaal hadden voorgesteld aan nieuweling Elise, gingen we Stuurboord/Bakboord spelen. De eerste vijf minuten waren even wennen, maar daarna wisten jullie alle commando’s heel goed en kregen we bijna niemand meer af.
Voor de Route Technieken maakten we vier groepjes. Er werden gave routes uitgezet in de Vogelwijk en in de Bosjes van Poot en eigenlijk vond iedereen het heel jammer dat we niet elkaars tochten konden lopen, maar daar was helaas geen tijd voor.
Na de limonade deden we Zeeslag en Krantenmep met de windstreken. Het zeeslag wilden we met de Walkie Talkies doen, maar deze waren duidelijk ver over hun houdbaarheidsdatum.
Vandaag werden ook John en James lid van onze groep, die gaan we dus volgende week installeren.
Van Yannis en Ignas kregen we ook het kampstrookje en de teller staat nu op 11 welpen die al meegaan. Jullie kunnen je nog opgeven tot 1 april. ( En dat is géén grap.)