Superhelden opkomst.

26 maart 2022
Superhelden opkomst.
Vandaag werden Superhelden John en James geïnstalleerd en vooraf deden we een echte superhelden “ warming up “. Daarna kon je laten zien hoe snel je was door de frisbee als eerste te veroveren. Vier welpen moesten eerst een tennisbal uit een hoepel naar hun eigen groep brengen en daarna mocht de frisbee pas gepakt worden. We zagen hele spannende potjes, waarbij de stofwolken je om de oren vlogen. Ook het “ omgekeerde “ touwtrekken was een toppertje. Jullie gebruikten niet alleen je kracht, maar ook je slimheid om de rozijntjes te pakken te krijgen.
Na al die actie waren jullie wel toe aan wat verfrissends en aan een rustige activiteit.
Meteen na de limonade en het watertje gingen jullie aan de slag om de prachtigste superhelden capes te maken, écht tof dat jullie dat leuk vonden.
Met de capes om de schouders sloten we in het bos af met een Superhelden Levend Stratego. De zandvlakte was dit keer “vrij” gebied, dus de gevechten om de kaartjes moesten in het bos worden geleverd.