Circus Puinpan.

14 mei 2022.
Circus Puinpan.
Het was vandaag meer Circus Zonnestraal, want met de hulp van Zoë en Mirjam die in de ochtend De Zonnestralen hadden begeleidt zag de middag er stralend uit.
Nadat we twee groepen hadden gemaakt ging één groep met Mayra en Valerie de speeltuin in om een bezemsteel op de vingers te laten balanceren en om ballen zolang mogelijk hoog te houden terwijl je steeds vaker in je handen moest klappen.
De andere groep moest verkleedspullen halen, maar dat ging via een clowneske stormbaan die door iedereen, met gevaar voor eigen leven, meerdere malen werd bedwongen. Jullie gleden over de tafels, renden soepel over de krukjes en tijgerden door strakke tunnels. Als je slim was kon je door twee hoepels tegelijk en Tomas had dat als eerste door. Ook nieuweling Nino, een vriendje van Benjamin, raasde over de hindernissen.
Eigenlijk wilden we binnen Circus-Acts opvoeren, maar vanwege het mooie weer besloten om een Klimboomroute te gaan lopen. Jullie klommen echt overal in en namen ook nog eens een avontuurlijke route door een duinpan. Hierna deden we Barabú. Martin en Tudor moesten de verstopte welpen gaan zoeken én aftikken. Het leuke was dat als je afgetikt was ook mee mocht zoeken. Ook Philippe, Liam, Marilia en Yeva mochten een keer zoeken, waarbij de dames de meeste kinderen konden aftikken.
Hierna liepen we gezellig keuvelend naar de kampvuurkuil voor limonade en een traktatie van de jarige Louis.
Het slotspel deden jullie ook lekker fanatiek, je moest de bal zo vaak mogelijk overgooien binnen je eigen groep, zonder dat de andere partij de bal kon afpakken. Als dat toch lukte, mocht de andere partij weer proberen om de bal zo lang mogelijk te houden. Het was écht kikke !!!!!